Web Depelopment

Dezvoltarea unui website este o responsabilitate necesara, atat pentru beneficiar cat si pentru dezvoltator, iar desconsiderarea unor pasi extrem de importanti din acest proces poate face ca una dintre cele mai importante realizari spre binele afacerii tale sa devina un adevarat cosmar. De aceea noi, cei de la Leno Studio Comercial, dorim sa va impartasim cateva elemente esentiale, pentru ca trecerea afacerii tale la mediul online sa fie una benefica si fara pic de regrete lasate in urma.

Planificare
planificare

Stabilirea structurii de prezentare a platformei web dedicata afacerii tale, poate oferi o idee cat mai clara despre serviciile propuse prezentarii potentialilor tai clienti, iar din punct de vedere dezvoltare ne ofera noua o directie bine stabilita spre realizarea unui proiect web cat mai consistent si targetat.

Buget
buget

Odata stabilita structura platformei se poate creea o idee cat mai concisa asupra bugetului necesar realizarii proiectrului oferind o siguranta din punct de vedere costuri atat pentru beneficiar cat si pentru dezvoltator.

Conlucrare
conlucrare

Furnizarea la timp a informatiilor necesare continutului platformei este elementul decisiv in ducerea la bun sfarsit a proiectului, fara de care feedback-ul investitiei se poate lasa mult asteptat. Afacerea ta este cel mai bine cunoscuta de catre tine si cel mai bine prezentata de catre noi.

PORTOFOLIU WEB

www.aidacris.ro
www.pensiune-carmen.ro
www.redacom.ro
www.salaevenimentesm.ro
www.fabistone.ro
www.gabitransport.ro
www.octavianphotography.com
www.radumob.com
www.rustilmobel.ro
www.coica.ro
www.drmdental.ro
www.crasneanu.ro
www.design-service.ro

Contact

Phone: +40.746.903.974
E-mail: office@lenostudio.ro
lenostudiosm@gmail.com

Str. Stefan cel Mare nr. 22
Satu Mare, Romania.
All rigths reserved ©2013 | Leno Studio Comercial